Локомотив (Сф) изненадващо скъса договора на титуляр, железничарите представиха Деян Иванов

Локомотив София Ботев Гълъбово 17

Отборът на Локомотив София изненадващо се раздели с вратаря си Ивайло Василев днес. Стражът прекрати официално своя договор и от днес е свободен агент.

Само преди ден отборът привлече в редиците си Божидар Митрев от Септември София.

Василев записа общо 38 мача за тима от „железничарите“ и имаше цели 22 „сухи“ мрежи. Решението за напускането на клуба е на самия Василев.

Статистически той и Павел Станев от Кариана са двамата най-добри вратари през сезона във Втора лига, а Локомотив е и лидер в класирането.

Междувременно Локомотив (София) потвърди официално привличането на Деян Иванов. Защитникът, който по-рано днес се раздели с Левски, подписа с „железничарите“. В „Надежда“ вчера представиха и Божидар Митрев, а преди това подписаха още с Томислав Павлов от Миньор (Перник) и Георги Бабалиев от втория отбор на Лудогорец.

Договорът на Деян Иванов с Локомотив е за 2,5 години.

24-годишният централен защитник до момента е играл за родния си Левски и Ботев (Враца). Локомотив (София) е третият клуб в кариерата му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ