Промениха начина на заплащане на генералния мениджър на НБЛ! Няма да получава месечно възнаграждение, а 10% от …

баскетбол - Национална баскетболна лига

На днешното заседание на УС на БФБ не бе взето решение за дата, на която да се играе мачът за Суперкупата на България при мъжете. В него ще участват носителя на Купа България Рилски спортист и шампионът на НБЛ Левски Лукойл.

Проблемите с избор на дата идват от факта, че и от двата отбора има национални състезатели, а през септември е поредният прозорец от квалификациите за световно първенство. Датата ще бъде допълнително уточнена.

Президентът на БФБ Георги Глушков каза за BGbasket.com, че не е задължително мачът да се играе в София. Предвид участниците в него, друга логична дестинация е Самоков, въпреки че финалът за Купа България например се играе на неутрален терен (последният беше във Велико Търново).

Междувременно беше променен начинът на заплащане на генералния мениджър на НБЛ. Позицията в момента заема Лили Борисова, а вместо месечно възнаграждение тя ще получава 10% от всеки осигурен от нея приход за лигата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ