Чистката в Левски няма да засегне само Старокин! Списъкът на нарочените не е никак малък

старокин_божинов

Ръководството на Левски ще събере отбора на среща в събота – ден след дербито с ЦСКА. На „Герена“ играчите ще научат какво планират шефовете и ще бъдат информирани за актуалното финансово състояние. Спортно-техническият щаб пък ще трябва да обяви на кои футболисти ще продължи да разчита и през пролетния полусезон и кои ще трябва да си търсят нови отбори. Списъкът няма да бъде много малък.

На мерника на собственика на клуба Наско Сираков вече попадна опитният Орлин Старокин. Причината е, че той си изкара червен картон още през първата част на мача с Царско село. Старокин бе изгонен заради бурно оспорване на рефера Николай Йорданов и последвала обида към него. Повечето футболисти на сините са с договори до края на кампанията, а не дългосрочни. Така че раздялата с нарочените за освобождаване не би трябвало да е трудна.

Със сигурност клуба напуска Станислав Иванов, който бе продаден на Чикаго Файър. Може да има още трансфери – на Найджъл Роберта в Динамо Загреб, както и на Паулиньо.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ