Играч на Лудогорец изуми лекарите в Бразилия! Ето какво чудо се случи с него

Лудогорец - Ботев Враца, Козмин Моци, Вандерсон, Клаудио Кешерю, Георги Терзиев, Абел Анисе, Марселиньо, Джордан Икоко

Българският национал Вандерсон направи чудо и с лечение в Бразилия се възстанови много по-бързо от очакваното от тежка контузия, съобщава „Мач Телеграф“. Както е известно, 32-годишният атакуващ халф на Лудогорец скъса кръстни връзки на коляното през лятото и очакванията бяха той да може да поднови тренировки едва през март.

Роденият в Бразилия футболист обаче опроверга всички предварителни прогнози и ще може да започне на пълни обороти зимната подготовка на „орлите“. Това означава, че новият треньор на шампионите, който се очаква да бъде обявен до една седмица, ще може да ползва Вандерсон през пролетния дял от шампионата.

„Потвърдено! Слава на Бога, че всичко се оправя. Ден за тренировка, но по специален начин“, написа футболистът в социалните мрежи.

Публикацията му е придружена от снимка, на която се вижда как след индивидуална тренировка на плажа в Рио де Жанейро той получава храна от местна жена. В момента Вандерсон е в Бразилия и заедно със семейството си очаква да посрещне празниците, след което всички ще се приберат в България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ