Мръсните номера пак са в ход! Лудогорец цака ЦСКА за любимец на Акрапович

цска - лудогорец 3

Сериозен обрат може да настъпи в плановете на селекцията на ЦСКА, стана ясно вчера. Любимец на Бруно Акрапович може да се размине с Борисовата градина. Според информациите става въпрос за Диниш Алмейда. „Черно-белите“ бяха категорични, че няма да го дадат без бой на „червените“ и това е напът да се сбъдне.

Твърди се, че пловдивчани са по-близо до сделка с Лудогорец отколкото при „армейците“. „Орлите“ били готови да платят за него 200 000 евро, което ще задоволи „черно-белите“. Както е известно, Георги Иванов разкри, че „смърфовете“ трябва да делят парите с Монако, който си е запазил процент от следващ трансфер на защитника.

На „Армията“ пък се надяваха да го вземат без пари или срещу нищожна сума, защото отношенията му с Локо приключват през лятото, а няма индикации да поднови договора си. „Орлите“ също му били хвърлили око за заместник на Драгуш Григоре и предложението от Лаута им дошло дюшеш.

Босът на „смърфовете“ Христо Крушарски пък все още не може да преживее, че Акрапович се изниза по такъв начин от „Лаута“.

„Мач Телеграф:


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ