Десетки закриха в Бургас “Предай нататък… спорт”, Христо Порточанов с благи думи

7 Dni Sport22.09.2020
117

Десетки ентусиасти закриха програмата “Предай нататък… спорт”, организирана от ХК “Петър Бабев – Несебър” и финансирана от Министерство на спорта по Програма по ЧЛ. 10А ОТ ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА.

Последният проведен хандбален камп бе на централния плаж в Бургас от 18-и до 20-и септември. По предписание на Министерство на здравеопазването спортните контакти бяха ограничени до минимум, което обаче не отне усмивките на участващите. И в трите дни те бяха приятно изненадани с плажен крос край морето, в който се включиха и ентусиасти от плажа.

Всички участващи бяха приятно изненадани с награди – специалните тренировъчни екипи, с които те се включиха, както и брошурата „Предай нататък… спорт“ със съвети за здравословен живот от най-големите спортни звезди на България.

Случайно на събитието се озова бившият президент на ФК Нефтохимик Христо Порточанов. Славният спортен ръководител бе доста изненадан от видяното: “Отдавна не бях виждал на плажа толкова много млади хора да спортуват! Браво, дано министерството и вие продължите тази инициатива”.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ