От Крусейдърс засипаха със суперлативи Лудогорец

02

Лудогорец е най-силният отбор, който гостува на стадион “Сийвю” от Ливърпул през 1976-а насам, обявиха домакините от Крусейдърс преди реванша в първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Първата среща завърши с впечатляващото 7:0, но днес на страницата си във „фейсбук“ шампионите на Северна Ирландия призоваха феновете на тима и обикновените почитатели на футбола да напълнят стадиона, пише „Спортал“.

Мачът е от 22.00 часа българско време във вторник, а от Крусейдърс засилиха интереса за купуване на билети с представяне на противника. „Орлите“ от Лудогорец с български национали и бразилци, са опитен отбор, който също така включва играчи от полския и румънския национален отбор. Това е най-добрият отбор, който Крус са посрещали от Ливърпул през 1976-а година насам, се казва на страницата на червено-черните от Северен Белфаст.
Лудогорец – Крусейдърс+97

Феновете на отбора и неутралните зрители трябва да бъдат сигурни, че ще видят класа в атака, играещи агресивно и атрактивно в стил Самба-футбол под ръководството на бразилския мениджър Пауло Аутуори.

Припомнят се успехите на Аутуори, спечелил два пъти Копа Либертадорес с Крузейро и Сао Пауло, а също така и ръководил успешни клубове като Сантос, Фламенго, Ботафого (Рио де Жанейро) и Атлетико Минейро. Пик в кариерата на Аутуори е през 2005-а година, когато печели Световната клубна титла със Сао Пауло, побеждавайки с 1:0 Ливърпул на финала в Йокохама.
Лудогорец – Крусейдърс+97

Лудогорец има 11 местни трофея от влизането си в елита на България, в това число и 7 шампионски титли.

„Първият мач демонстрира тяхната истинска класа. И сега феновете в Белфаст могат да ги видят на живо, завършва съобщението на клуба от Северна Ирландия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ