Белгийски клуб с малки шансове да вземе Соу! Дижон продължава да следи гамбиеца

ЦСКА - Берое, Али Соу

Шансовете на белгийския Льовен да привлече нападателя на ЦСКА Али Соу са малки. За гамбиеца интерес има от отбори, които са далеч по-привлекателна дестинация.

През лятото двата клуба стигнаха до разбирателство за трансфер на национала Кристиян Малинов. Националът премина в новия си отбор за 500 хиляди евро. Соу обаче е от друга ценова категория.

Около Али не спира да се шуми още от лятото. В началото на октомври той бе буквално на минути от трансфер в Дижон. Документите по сделката обаче не бяха заверени навреме във френската федерация и трансферът пропадна. От този клуб продължават да следят случващото се със Соу.

Тогава интерес към него проявяваха турски тимове, както и такива от Азия. Те могат да предоставят далеч по-добри условия. През този сезон Али има 4 гола в 12 шампионатни мача. В 9 срещи в Лига Европа пък отбеляза 3 попадения. Той вкара веднъж и в двубоя за Купата на България срещу Ботев Ихтиман.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ