Треньорът на Арда: Грешки винаги се допускат, важното е че показахме характер

арда

Наставникът на Арда Николай Киров похвали футболистите си за показания характер в мача с Левски, спечелен от кърджалийски с 2:1 на „Герена”. Гостите допуснаха изравняване на резултата в 89-ата минута, но в ответната атака Арда си върна преднината, с което спечели и срещата.

„Ние също допуснахме гол в края на двубоя, може би единствената ни неточност във фаза защита. Дисциплиниран двубой от наша страна. Имахме ситуациите в предни позиции, поздравявам момчетата. Едно от нещата е дисциплината в защитата. И в атака правим добри неща. В последната минута изведохме човек сам срещу вратаря с пас от центъра. Наложихме се да прекрояваме схемата на игра след промените в Левски. Грешки винаги се допускат, важното е че показахме характер в последната минута.Има какво да се подобрява, дали ще успеем за следващия мач, ще го покаже резултатът от него. Има какво да работим и в защита, и в атака. Ние сме отбор в развитие”, коментира Николай Киров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ