Пардю лично урежда нов нападател за ЦСКА! Червените търсят играчи на още две позиции

алън пардю

Отборът на ЦСКА се очаква да привлече нов централен нападател по време на зимната пауза, след като е възможен и изходящ трансфер на Али Coy. В търсенето на силен играч на този пост лично се е заел новият технически директор Алан Пардю, който ще използва своите богати контакти.

Освен в атака, „червените“ ще опитат да се подсилят и в останалите позиции на терена. Смята се, че целта е да бъдат привлечени още дефанзивен халф и централен защитник. Играчи на тези позиции са нужни с оглед на въведената от новия треньор Бруно Акрапович схема на игра.

В отбора ще се опитат на първо място да привлекат разбивач в средата на терена, където към момента единствен такъв е Амос Юга. Наложи се в тази роля да бъде преквалифициран и бразилецът Жеферсон.

На „Армията“ ще се опитат да се сдобият и с нов централен защитник. Освен титулярите Валентин Антов, Петър Занев и Юрген Матей, в ЦСКА имат само и Пламен Гълъбов, който така и не е убедил с представянето си, че може да се превърне в основен футболист на отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ