Левски излиза срещу ЦСКА с ново спонсорско лого на екипите

левски - локомотив пловдив

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори на пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“ заедно с директора на „Палмс Бет“ Лъчезар Петров по време на подновяването на договора между двете страни. Удължаването ще бъде с една година, а срокът е започнал още преди два дни.

Колев разкри, че логото на спонсора ще се появи на екипа на „сините“ още за дербито с ЦСКА по-късно през този месец.

„Те търпеливо изчакаха. Подписахме този рекламен договор, който вече е реализиран и ще изтече в края на тази година. Преди седмици започнахме да обсъждаме продължението и резултатът от това е пред вас. Договорът е вече подписан. С продължителност 1 година и се надяваме това партньорство да даде добър резултат. Скоро ще имаме нова инициатива и се надявам да се представим пред вас“, каза той.

„На първо място финансовото положение съществено ще се промени. Няма да реши всички проблеми, но тази помощ е много важна. Тя идва срещу права. Левски е носител на изключително голяма популярност и когато се използва правилно и създадем условията за спонсор за използването на бранда, нещата се случват. Надявам се това да се случи. На прав път сме и затова подписваме този нов договор. Това е един от най-ценните ни партньори, защото ни подкрепиха в много тежък момент и го правят за втори път. Факт е, че този нов контракт е с по-дори финансови условия и затова виждаме логото на фланелката. Това ще се случи официално на мача с ЦСКА на 18 декември. Очаквайте още изненади“, допълни още Колев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ