Лудогорец ще брани честта си срещу белгийския хит Антверпен

Лудогорец - Мидтиланд, ШЛ, Отбор

Шампионът Лудогорец гостува днес от 19,55 часа на белгийския Антверпен в двубой от петия кръг на група J на Лига Европа. Разградчани допуснаха четири поражения до този момент и са без шансове да продължат напред.

„Орлите“ излизат да защитят честта си срещу изненадващия лидер в потока, където са още отборите на Тотнъм и австрийския ЛАСК Линц. Лудогорец е допуснал и цели 13 гола, което е най-много от всички отбори в надпреварата до момента.

Треньорът Станислав Генчев няма да разчита на двамата национали в състава – вратарят Пламен Илиев и Сисиньо, които отпаднаха. Така за Белгия отпътува Ренан, който не е попадал в групата от два месеца. Вътрешният халф Алекс Сантана също пътува за Антверп. Очаква се Жосуе Са, който показа добра игра при успеха над Ботев (Враца), да стартира като титуляр. Той има и опит с екипа на Антверпен, където е играл в част от кариерата си.

В Антверпен подхождат много сериозно към двубоя, тъй като при успех тимът ще си гарантира мястото в елиминациите. Треньорът Иван Леко до последно ще умува за капитана Фарис Харун, който се контузи в шампионатния мач с Льовен. Без него в състава си Антверпен вече веднъж загуби срещу гранда Андерлехт.

Вероятни състави:

Антверпен: Бюте, Сек, Батубинсика, Де Лает, Мийоши, Лукаку, Геркенс, Харун, Хонгла, Рефаелов, Бенавенте.

Лудогорец: Стоянов, Недялков, Са, Вердон, Икоко, Сантана, Баджи, Каули, Чибота, Десподов, Кешерю.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ