Президентът на Монтана: Бързо се разбрахме с Атанасов

румен_панайотов

Президентът на Монтана Румен Панайотов потвърди, че Атанас Атанасов е новият старши треньор на отбора.

Атанасов ще бъде официално представен в сряда, когато ще изведе отбора и за първа тренировка.

„С Наско се разбрахме бързо по телефона. Той трябва да пристигне днес, а утре ще бъде представен пред футболистите и да ги изведе за първа тренировка“, заяви президентът на клуба Румен Панайотов пред „Червен картон“.

За Атанасов това ще е четвъртото му завръщане начело на Монтана. Първото му назначение бе в края на декември 2011 г., когато дойде на мястото на Стефан Грозданов и изведе монтанци до 11-то място в класирането.

На 20 април 2017 г. Атанас Атанасов акостира за втори път на стадион „Огоста“, заменяйки на поста подалия оставка Атанас Джабмазки. Той бе предпочетен измежду трима-четирима специалисти с надеждата да спаси отбора от изпадане. За краткия си престой от последен в класирането в елита, Атанасов изведе Монтана до го бараж за оцеляване, но го изгуби драматично от Септември София.

В предпоследния ден на април 2019 г. Атанас Атанасов бе представен за трети път като новия старши треньор на Монтана. Тогава той наследи на пожар на поста Стефан Генов. Под негово ръководство отборът спечели и четирите си шампионатни срещи от първенството на Втора лига, класира се на второ място след Царско село и пред Арда Кърджали, но загуби на баража от Витоша Бистрица с 0:3. Въпреки че от ръководството на клуба искаха да го задържат, Атанасов предпочете да се прибере обратно при семейството си в родната Варна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ