ЦСКА тресна с лекота ЦЕКА 1948 насред „Армията“, Соу се отчете с хубав гол

соу

ЦСКА записа първа победа в Първа лига под ръководството на Бруно Акрапович! Армейците се наложиха с 2:0 над ЦСКА 1948 в среща от 14-ия кръг на шампионата. В 18-ата минута Али Соу откри резултата, след като преодоля вратаря на гостите и се разписа. В 82-ата минута Марин опита да изчисти топката след центриране на Йомов в наказателното поле на ЦСКА 1948, но излъга Наумов и влетя в мрежата.

В първите десетина минута на двубоя ЦСКА 1948 имаше няколко възможности за опасни атаки и на няколко пъти отбраната пред Бусато трябваше да се справя, за да не позволи на съперника да се разпише. В 10-ата минута Галин Иванов изпълни пряк свободен удар, но нацели стената.

Играчите на ЦСКА създадоха първото си опасно положение пред вратата на Наумов малко след това, но Соу не успя да намери добре Йомов и топката не затрудни вратаря на гостуващия тим. В 18-ата минута ЦСКА откри резултата с гол на Соу, който преодоля вратаря Наумов и прати топката в мрежата.

В края на първата част Йомов опита с външен фалц да затрудни Наумов, топката излезе в аут.

В 50-ата минута на двубоя Санкаре стреля слабо към вратата на Наумов, но вратарят се намеси успешно и се справи със ситуацията. Четири минути по-късно Синклер центрира към вратата на Наумов, но вратарят улови кълбото.

Александров центрира към Камбуров в 56-ата минута на двубоя в наказателното поле на ЦСКА, нападателят не съумя да отиграе топката и тя излезе в аут. В 78-ата минута плътен шут от пряк свободен удар на Камбуров накара вратаря на ЦСКА да демонстрира качествата си. В 82-ата минута Марин опита да изчисти топката след центриране на Йомов в наказателното поле на ЦСКА 1948, но излъга Наумов и влетя в мрежата за 2:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ