Славия пробва сина на Гонзо! Тарханов ще преценява качествата на играча по време на подготовката

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality

Интересен трансфер може да направи новият треньор на Славия Александър Тарханов през зимата. Опитният руски специалист е харесал сина на бившия голмайстор на Левски и настоящ спортен директор в Локо (Пд) Георги Иванов – Александър. 21-годишният футболист вече трети сезон е част от третодивизионния Рилски спортист, който също е издържан от Христо Крушарски. Сашо е бил препоръчан на Тарханов от настоящия треньор на „скиорите“ Владимир Иванов.
Славия – Левски 1:0+116

Руснакът познава Фугата още от предишния си престой в „Овча купел“. Тогава бившият десен бек бе шеф на детско-юношеската школа на Славия. Иванов-младши през този сезон е използван като нападател, какъвто бе и в школата на Левски, след като при предишния треньор на самоковци Петър Аджов действаше в халфовата линия. Той впечатлява с физическите си данни, а демонстрира и добра скорост за внушителния си ръст.

Роденият на 29 септември 1999 г. играч може да стане третият представител на фамилията, който да запише мачове в родния елит. Бащата на Гонзо е един от най-добрите футболисти на Пловдив.

Очаква се Тарханов да покани Александър Иванов на проби по време на зимната подготовка, след което ще прецени дали да му бъде предложен договор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ