Гонзо отсече: Рискуваме пролетният дял от първенството да е тотален хаос

Георги Иванов - Гонзо

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов заяви, че клубът е твърдо против спирането на родния шампионат. Такава идея бе предложена преди дни заради критичната обстановка в страната, причинена от коронавируса. В крайна сметка обаче бе решено, че професионалният спорт няма да бъде преустановяван.

„В Локомотив сме категорично против да се спира футболното първенство в този момент. Мачовете се играят при закрити врата, а противоепидемичните мерки са изключително строги. Не знам дали са толкова строги дори в здравните заведения и хранителните магазини, които няма да затварят“, обяви той.

„На футболистите се правят редовно тестове. Освен това вирусът премина през повечето отбори и има някакъв имунитет. Според мен е редно да се изиграят кръговете до края на есента, както е по програма. В противен случай рискуваме пролетният дял от първенството да е тотален хаос“, продължи Гонзо.

„В Локомотив сме съпричастни към тежката обстановка в страната, болките на хората и подкрепяме всички мерки за овладяване на положението. Искам да изкажа и нашата подкрепа към медиците, които са на първа линия и се борят за живота на хората“,добави още легендата на Локомотив и Левски пред „Марица“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ