Лудогорец загуби двама основни играчи за мача с Тотнъм, но Десподов ще е на линия

Левски - Лудогорец, Абел Анисе, Антон Недялков, Марселиньо, Сисиньо, Мавис Чибота

Лудогорец няма да може да разчита на двама от основните си футболисти за утрешния мач с Тотнъм. Става въпрос за Сисиньо и Алекс Сантана. Двамата отпаднаха от групата на „орлите“ за гостуването на лондончани и си останаха в България.

За сметка на това Кирил Десподов ще бъде на разположение на Станислав Генчев. Офанзивният футболист не е играл от мача с Антверп, когато се контузи, но вече е готов за игра. Треньорският щаб ще реши в последния момент дали той да започне титуляр или да влезе, като резерва.

„Аут са Сисиньо и Алекс Сантана. Имаме още 12 футболисти, които бяха болни и част от тях ще трябва да играят утре след само една тренировка. Това ще е първи мач на Десподов след дълго отсъствие. Той е почти готов, ще видим дали ще влезе от първата минута или като резерва. И друг път се е случвало да имаме проблеми, но чак такъв – с 14-15 футболисти, никога не съм имал. Не го пожелавам на никого“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ