Левски с официална позиция за скандала със заразения с COVID-19 футболист

емблема на Левски

Ръководството на Левски излезе с позиция по повод големия скандал и обвиненията срещу футболист на „сините“ в неспазване на противоепидемичните мерки, докато е под карантина.

Припомняме, че преди дни бившият шеф на ЦСКА Милко Георгиев алармира, че видял заразения играч на „сините“ Илия Димитров да пуши наргиле в столично заведение, въпреки че би трябвало да е изолиран.

Сигналът на Георгиев е стигнал до органите на реда, които са започнали да правят проверка на играчите на Левски, поставени под карантина. Един от тях бил хванат в издънка, която освен 5 бона ще му струва и присъда от 3 години условно. При нова грешка наказателната сума скача на 10 000 лева.

Ето позицията на Левски:

Левскари,

Във връзка с инцидента с наш футболист този уикенд, свързан с неспазване на противоепидемичните и карантинните мерки в условията на извънредна епидемична обстановка, ръководството на ПФК Левски заявява, че въпросният футболист ще понесе своята санкция за уронване престижа на клуба в съответствие с вътрешно клубния правилник.

Смятаме, че за безотговорното си поведение футболистът трябва да понесе своята отговорност, предвидена и от законодателството в Република България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ