Нов удар по Кобрата преди големия мач с Джошуа

Кубрат Пулев - открита тренировка (4)

Нова неприятна новина за Кубрат Пулев може да представлява обявеното отпускане на противоепидемичните мерки в Англия, наложено заради разпространението на COVID-19. Вчера британските власти обявиха, че от 2 декември може да допуснат зрители на спортните прояви.

Така за големия мач на Кобрата срещу Антъи Джошуа за световните титли на свръхтежката категория във версии IBF, WBА, WBO и IBO може да се очаква, че в залата ще има зрители. Това е поредният неочакван обрат, който англичаните правят за голямата битка на 12 декември. Първо двубоят трябваше да е в зала „О2 Арена“, а след това беше преместен на по-малката „Уембли Арена“.

Лондон попада в Зона 2 за право на допускане на фенове. В нея за спортни прояви на закрито ще може да се допускат 1000 зрители или 50% от капацитета на съоръжението, ако то е с по-малък капацитет.

Предвид строгите рестрикции, действащи на територията на Острова относно пристигащите от чужбина, се очаква в зала „Уембли Арена“ на мача между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да има само английски фенове, които да подкрепят своя сънародник. Кобрата вероятно ще има опората само на хората от своя щаб.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ