Тестват двама титуляри на Левски! Стоянович се надява да може да разчита на играчите

Левски, николай михайлов

В Левски очакват към отбора да се присъединят вратарят Николай Михайлов и нападателят Роберта. Карантината на двамата изтече вчера. За да подновят тренировки обаче, те трябва да дадат отрицателни тестове за COVID-19. Вратарят бе диагностициран с коронавирус по време на лагера на националния отбор на България за контролата с Гибралтар (3:0) и двубоите от Лигата на нациите с Финландия (0:2) и Ейре (0:0).

Нападателят пък даде пробата на тест, направен му от клуба. Малко по-късно от тях от селекцията на Георги Дерменджиев заради COVID -19 отпадна и Мартин Райнов. Очаква се до края на седмицата полузащитникът също да бъде на разположение на Славиша Стоянович. Треньорът се надява, че триото ще бъде в добро физическо състояние.

Преди да влезе под карантина, Роберта имаше проблеми, но игра в последния мач на Левски – загубата с 0:1 при гостуването на Лудогорец в Разград.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ