Черно море няма право на грешка срещу Ботев (Вр), ако иска да влезе в Топ 6

черно море 4

Отборът на Черно море посреща Ботев (Враца) днес от 12,30 часа на „Тича“ в двубой от 13-ия кръг. „Моряците“ нямат право на грешка, за да не изостанат от сериозно от първата шестица. В момента Черно море върви на седмата позиция с 15 точки. С толкова са и врачани, а шестият Арда Кърджали има 18.

В предишния кръг Черно море записа равенство 0:0 с пловдивския Ботев, докато врачани разгромиха у дома Етър с 5:1.

Треньорът на варненци Илиан Илиев има сериозни проблеми със състава, тъй като осем играчи отпаднаха по различни причини. Заразени с коронавирус са и двамата вратари – Георги Георгиев и Иван Дюлгеров, както и Дани Кики. С контузии пък са Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Влатко Дробаров, Родриго Енрике и Исмаил Иса.

Треньорът на врачани Антони Здравков пък до последно ще се надява, че ще може да разчита на офанзивните футболисти Даниел Генов и Петър Атанасов. И двамата са с контузии, но отпътуваха за морската столица. Извън сметките е капитанът Валери Домовчийски, а с коронавирус е титулярният страж Красимир Костов.

Аут е и стълбът в отбраната Венцислав Керчев, който бе изгонен в двубоя с Етър на 2 ноември. След контузия се завръща опитният Христо Златински, който вероятно ще започне от скамейката.

Вероятни състави:

Черно море: Дичевски, Попов, Янчев, Димов, Панов, Велев, Панайотов, Вилела, Ил. Илиев, Андраде, Курьор.

Ботев Враца: Митов, Добрев, Н’Диайе, Миланов, Буров, Том, Гаджев, Зехиров, Атанасов, Ненов, Генов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ