Оказа се, че мачът с Ихтиман е бил важен за Акрапович! В него видя нов титуляр срещу Левски

7 Dni Sport17.11.2020
бруно акрапович

Двата гола срещу Ботев (Ихтиман) е много вероятно да осигурят титулярно място за Джером Синклер във вечното дерби в събота. Юношата на Ливърпул се появи по спешност сред стартовите 11 срещу третодивизионния тим за Купата, след като на загрявката преди мача проблем получи Енрике Рафаел и се наложи принудителна рокада.

Английското крило се представи на ниво и след почивката се разписа на два пъти, а в края дори игра като десен бек. Старши-треньорът Бруно Акрапович е останал доволен от старанието и себераздаването на Синклер и почти сигурно ще го включи сред титулярите за дербито в събота. Той ще играе като десен външен полузащитник при схема 4-4-2.

Сигурни за местата си в средата на терена са Тиаго и Санкаре. Акрапович е доволен от португалеца, като го е харесвал още от престоя си в Локомотив, а сега само е затвърдил впечатленията си. Тиаго и Али Соу ще са сред ключовите изпълнители в тактическите виждания на Бруно в ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ