Няма нови заразени с COVID-19 в Монтана! Треньорът и петима играчи под карантина

Царско Село - Монтана, Никола Спасов

На стадион „Огоста“ няма нови случай на коронавирус. Това стана ясно, след като излязоха резултатите от PCR тестове взети от футболистите, треньорите и служителите на Монтана в четвъртък. Те бяха втори за тази седмица, след като при регулярните правени в началото на всеки месец четирима играчи и човек от треньорския щаб бяха диагностицирани с COVID-19 ифекция.

От клуба разкриха и кои са заразените, а това са защитникът Стефан Цонков, полузащитникът Янко Ангелов, голмайсторът на монтанци Тони Тасев, централният нападател Росен Кръстев и старши треньорът Никола Спасов. Всички те са поставени по двуседмична домашна изолация. На такава е още от 30 октомври един от лидерите на Монтана Борислав Балджийски.

Всички те ще пропуснат домакинската среща с ЦСКА в неделя. „Готвим се по план за този мач. Ще бъде много тежко, но трябва да се справим и без тях. Според разпорежданията на здравното министерство днес ще си направим още един PCR тест, който ще е трети за тази седмица“, заяви президентът на Монтана Румен Панайотов. Двубоят с 31-кратния шампион на България е от 15:00 часа, пред празни трибуни на стадион „Огоста“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ