Зверски скандал на „Лаута“! Играч напсува шеф и си стегна багажа

Левски Локомотив Пловдив 5 нуно рейш анте аралица

Звучна балканска псувня станала причина за един от най-големите скандали в българския футбол и изгонването на Анте Аралица от Локомотив (Пловдив). Още по-скандалното е, че хърватският нападател е напсувал самия собственик на клуба Христо Крушарски, твърди Блиц.

По-рано през деня бизнесменът призна пред колегите от Дарик радио, че Аралица е отстранен заради обиди по адрес на публиката по време на мача с Монтана на „Лаута“, завършил 2:2.

Има обаче една важна подробност – двубоят се игра без зрители. При смяната Крушарски подвикнал от ложите нещо по адрес на Анте. И тъй като всичко се чува, Аралица не оставил устата си затворена, а напсувал гнусно началника си.

„Беше си мазна псувня. От ония сръбските, знаете ги, макар че Анте е хърватин. Всичко се чу, защото нямаше публика“, признаха пред БЛИЦ свидетели на екшъна.

Ушите на Крушарски никак не останали погалени от каруцарската ругатня. Напротив – настръхнали зловещо. Веднага след мача той отишъл при треньора Бруно Акрапович и му казал: „Тоя Анте ли е, Манте ли е, беше дотука. Гоня го! И без това договорът му изтича през декември. Да се маха още сега! Ще ме псува мене, дето му слагам хляба в устата?! Това не е за прощаване…“.

Наставникът и помощниците му първоначално си помислили, че шефът им е афектиран и че утре ще му мине. Да, ама на Крушарски хич не му минало. На другата сутрин той обявил отново решението си.

„Каквото съм му плащал до момента, това беше. Махайте го веднага и на секундата. Да не съм го видял повече на тренировките, камо ли в игра“, повече от категоричен бил „черно-белият“ началник.

Договорът на Аралица с Локомотив (Пловдив) е бил разтрогнат официално вчера и от днес Анте е свободен футболист.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ