Славиша Стоянов подписва до часове с Левски! Треньорът взима легенда на „сините“ в щаба си

Левски Ботев Враца 6 Славиша Стоянович

Бъдещият треньор на Левски Славиша Стоянович проведе вчера няколко срещи със собственика на клуба Наско Сираков и члена на Надзорния съвет Константин Папазов. На тях всичко около подписването на договора на сърбина със словенски паспорт бе изяснено и парафирането на контракта вече е само формалност, както и представянето муза нов наставник.

Очаква се Славиша Стоянович да започне да води тренировките на отбора от следващата седмица. Тогава започва и паузата в първенството заради мачове на националния отбор. Дебютът на 50-годишния специалист ще бъде в дербито с ЦСКА, което най-вероятно ще бъде на 21 ноември, събота.

В предстоящото домакинство на Локомотив Пловдив сините ще бъдат водени от временния наставник Живко Миланов. Мачът срещу черно-белите от 12-ия кръг на първенството е в събота, 7 ноември, от 17:30 часа на „Георги Аспарухов“.

Живко Миланов и Тодор Симов със сигурност ще бъдат част от щаба на Славиша Стоянович. В него ще влезе и любимецът на сектор Б Димитър Иванков, който ще отговаря за подготовката на вратарите. Иванков работи малко със Славиша Стоянович при предишния си престой на „Герена“. Това се случи в началото на 2019 година. По време на зимния лагер в Кипър обаче сърбинът бе освободен, а на негово място бе назначен Георги Дерменджиев.

Митко се раздели със „сините“, след като дойде Петър Хубчев, защото в щаба на бившия национален селекционер за вратарите отговорник бе Армен Амбарцумян. Все още не е ясно дали Иванков ще се присъедини веднага към сините, или ще стори това от Нова година.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ