Капитанът на ЦСКА аут до дербито с Левски

Петър Занев

Капитанът на ЦСКА Петър Занев може да отсъства две седмици от терените след травмата, която получи през уикенда срещу Царско село. Това означава, че универсалният бранител ще пропусне не само утрешното гостуване на Йънг Бойс в ЛЕ, но и неделната визита срещу Монтана плюс мачовете на националния отбор, за които той получи повиквателна – контролата с Гибралтар на 11 ноември и двубоите с Финландия и Ейре за Лигата на нациите на 15-ти и 18-ти.

Срещу Царете Занев получи болки в адукторите и бе заменен в 39-та минута от Юга. В понеделник той е минал адрено-магнитен резонанс, а вчера е станало ясно, че няма да може да играе в Швейцария. В негово отсъствие титуляр срещу Йънг Бойс ще е Юрген Матей, който ще си партнира с Антов в центъра на отбраната.

Ако възстановяването на Занев трае две седмици, това означава, че треньорският щаб ще може да използва бранителя едва за вечното дерби с Левски, което предстои в уикенда 21-22 ноември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ