Титуляр на ЦСКА: Дано изкуствения терен не ни създаде проблеми

ЦСКА - Славия, Георги Йомов

Крилото на ЦСКА Георги Йомов заяви, че той и неговите съотборници не се притесняват от нищо преди гостуването на Йънг Бойс в Лига Европа. Той се върна и на двубоя от efbet Лига срещу Царско село, когато „червените“ спечелиха с гол в последната минута.

„Не бих казал, че имаше несериозно отношение срещу Царско село. Все пак си взехме трите точки в последната минута, което беше важно и си свършихме задачата. Сега отиваме със самочувствие. Сега е най-важно за нас да играем като отбор и така, както играхме срещу Рома. Запознаха ни с Йънг Бойс, но сме концентрирани върху нашата и игра и това как ще се представим ние. По принцип нищо не ни притеснява. Играем го на 100% и правим това, което сме тренирали. Мисля, че нещата ще ни се получат както трябва“, каза Йомов.

Футболистът взе отношение и относно изкуствения терен, на който ще се играе мача. „Изобщо не сме играли на изкуствен терен. На мен ми се е случвало веднъж да играя, а движението на топката е по-специфично. Тревата е ново поколение и не се различава от естествения терен. Надявам се, че няма да ни е проблем“, допълни нападателят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ