Нов проблем на „Герена”! Селекцията зацикли, Роси иска още попълнения

Левски - Олександрия, контрола, Жорди Гомез

kotasport
Начало Български футбол
Български футболЛевскиПърва професионална лига
След резила в Лихтенщайн, Роси поиска още един халф
15.07.20180
Share
levski slaviq 72
Новите попълнения, които треньорът на Левски Делио Роси желае, вече са три, а не две. До загубата с 0:1 от Вадуц треньорът настояваше за задължителното привличане на централен защитник и нападател, пише „Тема спорт“. След контузиите на Филипе Нашименто и Кали Тиам, както и показаното в Лихтенщайн италианецът иска да вземе и още един полузащитник. В момента за средата на терена той разполага с Жорди Гомес и Антони Белмонт. Друга опция пред треньора е юношата Илия Юруков.

Антони Белмонт, който имаше периферна роля през миналия сезон, разочарова във Вадуц. 22-го-дишният халф изигра първия си мач в евротурнирите. За сините преди това имаше едва 13 двубоя (в 5 от тях бе титуляр). Той все още не се е разписал.

33-годишният Жорди Гомес също не бе на ниво срещу отбора, който играе във втора швейцарска дивизия.

Опитите на ръководството на Левски да подсили отбора със защитник и нападател засега удрят на камък. Роси иска да бъде взет титуляр за върха на атаката, както и достоен конкурент на Давид Яблонски и Холмар Ейолфсон за място в центъра на отбраната.

Почти сигурно нов играч няма да бъде привлечен и през идната седмица. В края й сините започват и участието си в Първа лига. На 21 юли, събота, от 20:45 часа те гостуват на Ботев Пловдив. Мачът срещу жълто-черните ще бъде излъчван пряко по Диема спорт.

До момента новите в Левски са двама – словашкият вратар Мартин Полачек и швейцарският офанзивен халф Давиде Мариани.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ