Вижте кой спря Златомир Загорчич за ЦСКА, засега…

7 Dni Sport27.10.2020
златомир загорчич

Златомир Загорчич се разминава засега с ЦСКА, твърди „Мач“.

Сръбският треньор с български паспорт наистина е имал разговори с ръководството на клуба и е получил покана да поеме овакантения пост от Стамен Белчев. Заги дори и изразил съгласието си, но фенове на ЦСКА са се намесили и са поискали назначението му да бъде преразгледано.

Опасенията на привържениците били на първо място, че Загорчич е свързван с Литекс, и още една обвързаност между двата клуба вече идва твърде много за Сектор Г.

Освен това част от твърдото ядро от агитката съвсем не е сигурно, че Заги ще се справи начело на ЦСКА. Някои от феновете са на мнение, че бившият национал на България е идеален за отбори с по-малки амбиции, където може да работи спокойно, но трудно ще се справи с напрежението на „Българска армия“, където победите са повече от задължителни.

Не е отпаднала обаче окончателно възможността Златомир Загорчич все пак да стане треньор на ЦСКА. Много вероятно е още след гостуването на Рома в Лига Европа да има нови разговори между двете страни. Това ще стане при положение, че клубът и феновете не стигнат до компромис за някой кандидат или не се появи в този момент от сезона подходяща кандидатура от чужбина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ