За кой ли път: Курьор за Левски! Наско Сираков, докога ще държиш Гошо Тъпото на пейката?

7 Dni Sport24.10.2020
левски - черно море

Левски продължи с олигофренското си представяне в първенството. Сините загубиха с 1:2 от Черно море на „Герена“, нищо, че цяло второ полувреме бяха с човек повече.

Варненци сътвориха геройство в мирно време, като превъзмогнаха както ранното попадение на домакините, така и несправедливото изгонване на основния им халф Илиан Илиев в 44-ата минута. За кой ли път в първи екзекутор на сините се превърна болезненият им кошмар Матиас Курьор. Победното попадение пък бе дело на Васил Панайотов, който допреди два сезона играеше за Левски.

Левски продължи да плаща данък на футболната тъпота, обзела треньорската скамейка. Да получи съперникът ти червен картон миг преди края на първата част, да водиш с 1:0 и да позволиш на съперник с 10 души за ти вкара два гола 14 минути е признак за тотална треньорска некадърност!

Странно е само докога Наско Сираков ще държи Гошо Тъпото на скамейката, защото последният се превръща в огромен проблем за Левски. Левски, който днес е на 4 точки от изпадащите и на 11 от върха!

Още в 19-ата минуна първият точен изстрел в този мач се превърна и в гол. И радостта бе за домакините от Левски. Здравко Димитров подсигури чудесно центриране за Найджъл Робърта. Нидерландецът ангажира двама съперникови бранители и глава свали за непокрития Райнов, който нямаше как да сбърка от няколко метра срещу Дюлгеров.

След това Левски имаше още две възможности за гол, преди на помощ на сините да се притече и съдията Георги Кабаков. В 44-ата минута той вдигна пресилен втори жълт картон на Илиан Илиев и се наложи башата на халфа на Черно море да се оправя от тук до края на мача с човек по-малко.

Това обаче не попречи на варненци в 55-ата минута да изравнят. Поредна добра флангова атака на гостите завърши с остро подаване на Иса около дузпата. Стартиралият Курьор се вклини между Алекс Петков и Ивайло Найденов, за да разстреля отблизо Михайлов за 1:1, разписвайки се за 10-ти път през сезона във всички турнири.

Гостите стигнаха до пълния обрат в 69-ата минута. Напълно заслужено с оглед представянето си след паузата, момчетата на Илиан Илиев матираха своя опонент с бляскава контра. Тя се случи при корнер за Левски, който бе опропастен от Ивайло Найденов. Това позволи на Исмаил Иса да изведе Васил Панайотов сам срещу Михайлов. Опорният халф запази контрол над емоциите си и реализира за 2:1.

След гола Левски 25 минути не създаде нито едно положение за гол!

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ