Нито един треньор на Левски не е правил това с играчите! Тодоров ги попиля с имена

7 Dni Sport18.10.2020
георги тодоров

Старши треньорът на Левски – Георги Тодоров – сподели мнението си за загубата с 0:1 от Славия.

„Загубихме мача за една минута. Толкова наивни да сме, не мога да повярвам. Вместо да вкараме гол… С 10 души опитахме всичко, но не успяхме да отбележим. С излизането на Боби Цонев трудно бележим. В следващите дни трябва да подобрим нещата. Аз ви казах, че започва тежко време.

Трябва време да се обиграе отборът. Не знам докога ще изтърпя това нещо. В крайна сметка толкова работа хвърлям и толкова усилия. Това трябва да се покаже на терена. Загубихме по толкова наивен начин.

Не мисля, че ни липсва агресия. Липсва ни майсторство и опит.

Най-добре попитайте Живко Атанасов. Аз не мога да отговарям вместо него защо е направил тази глупост. Тази глупост ще ни тежи и в следващите мачове.

Мартин Райнов игра добре. Ако с братя Цоневи и Спиерингс играехме футбол, искахме да задържим топката, сега ще трябва да променим начина на игра – да играем по-агресивно в средата на терена, повече директен футбол. Иначе ще допускаме грешки, които ще ни наказват. Цоневи и Спиерингс създаваха класата на отбора.

За Станислав Иванов е въпрос между него и клуба. Най-малко аз искам да го коментирам.

На Краев не му беше най-удобната позиция. Но Робърта беше с вирусно заболяване. Стивън не е в състоянието, което аз искам да бъде.

Срещу Партизан, ако не победим, ще е трагично. Ще вземат участие хора, които са играли по-малко. Надявам се да отбележим голове и да се върне увереността на хората, които трябва да реализират.

Физически момчетата са добре. Второто полувреме с 10 души надиграхме Славия. По отношение на опита и майсторството трябва още. От Паулиньо не съм доволен, особено първото полувреме. Откакто стана контузията преди две години, промени начина си на игра. Той не показва и 30% от това, което може“, коментира Тодоров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ