Славия наказа синята глупост и придърпа Левски към изпадащите

7 Dni Sport18.10.2020
славия - левски

Славия затвърди поредното затъване на Левски в шампионата, като го победи с 1:0 на „Овча купел“. Така „белите“ дръпнаха съперника към себе си, близо до зоната на изпадащите.

Всичко в мача се реши през първата част.

Славия нанесе своя удар в 35-ата минута. Левски имаше възможност да открие при центриране от фаул, но Атанасов насочи право в обсега на Петков. Оттам вратарят стреля силно в половината на „сините“, където Старокин и Кабов се сбориха за кълбото. Никой от тях не излезе краен победител, но от ситуацията се възползва връхлитащият Калоян Кръстев, който с едно поемане се озова сам срещу Николай Михайлов. Младежкият национал стреля силно под гредата и донесе голямата радост за феновете на Славия.

Минута, след като инкасираха попадение, още един тежък удар се стовари върху гостите. Централният бранител на „сините“ Живко Атанасов изпусна нервите си и изблъска без топка провокиралия го Атанас Кабов. Станислав Тодоров видя ситуацията отблизо и не се поколеба да изгони №3 от Левски.

През втората най-интересна бе ситуацията за дузпа.

Фенове и футболисти на Левски имаха брожения към главния съдия Станислав Тодоров в 82-ата минута. Тогава, според тях, удар на Робърта се спрял в ръката на „бял“ защитник. Реферът от Шумен не уважи техните претенции и даде знак играта да продължи, макар, че основание за дузпа имаше.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ