Майкъла се ядоса на ЦСКА: Бий Лудогорец, стани шампион! Сега пак играйкане за второ място

7 Dni Sport15.10.2020
Випове София Оупен 32

ЦСКА е единственият конкурент на Лудогорец, но разградчани имат отлична база, всички условия, работи се професионално, имат школа, възстановяване. ЦСКА още е далеч. Тепърва започва да се съживява, категоричен е в интервю за ТС Георги Илиев – Майкъла.

В първенството на този етап се очертава отново да е борба за второто място, което не устройва червения клуб. Отборът играе добре – сериозен опонент е на Лудогорец, но на няколко пъти го изпускат. Колко мача вече не можем да бием Лудогорец в шампионатен мач на „Армията“… Като ги биеш, тогава вече всичко ще си дойде по местата. Помнят се победите над големите, биеш Лудогорец и ставаш шампион. Макар истински големите да са на Запад, но за България разградчани са Европа, добави Илиев

Берое е добър отбор, Херо е доказан и много опитен треньор, но ние сме ЦСКА. Играем на „Армията“ и очаквам победа, и то с два гола разлика. Това са мачове за самочувствие, пък и Берое е конкурент за челото. Феновете искат да не ги броят тези мачове и в тях да се постигат победи с лекота, категоричен е бившият футболист на ЦСКА.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ