ЦСКА показа какво се случва с отбора, двамата от Уотфорд готови да играят (ВИДЕО)

цска_тренировка

ЦСКА навлезе в сериозен тренировъчен ритъм след тридневната почивка в началото на седмицата, дошла като заслужен подарък след елиминирането на Базел в плейофа за ЛЕ.

От четвъртък насам червените се подготвят двуразово на клубната база в Панчарево, като сутрешните тренировки са кондиционни, а в следобедните занимания старши треньорът Стамен Белчев и щабът му наблягат на тактика и игра с топка.

От ЦСКА дори публикуваха видео със силовите упражнения, които правят футболистите – спринтове с окачена тежест на кръста и различни комбинации от клекове с щанга и подскоци.

На пълни обороти тренират и двете нови попълнения – взетите под наем от Уотфорд Адалберто Пеняранда и Джером Синклеър. Офанзивното дуо е в отлична кондиция, тъй като до последно са се подготвяли с тима от Чемпиъншип. Много е вероятно поне един от тях да запише дебют още срещу Берое в събота на „Армията“.

Отлично настроение демонстрираха и възстановеният от травма Белтраме и Иван Турицов, който от утре ще тренира наравно с отбора след 40-дневно отсъствие заради контузия в дясното бедро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ