Продавачът на коли в БФС: Трябваше да започнем с 6 от Лудогорец!

7 Dni Sport09.10.2020
атанас фурнаджиев

Продавачът на коли втора употреба, който по волята на партньора му Делян Пеевски е и вицепрезидент на БФС Атанас Фурнаджиев смята, че футболистите, които влязоха като резерви в мача срещу Унгария, е трябвало да започнат от първата минута на срещата.

България загуби с 1:3 двубоя с маджарите и по този начин изпусна шанса си за класиране на Европейското първенство догодина.

Фурнаджиев смята, че с Янков и Десподов е трябвало да започнем мача с 6 играчи от Лудогорец.

“Явно на този отбор му трябва още време, имаме нелоши млади футболисти, които влязоха като резерви. Доминик Янков, Йомов, Десподов… Не бих казал, че е само късметът причината. За мен тези млади момчета, които видяхме, трябваше да започнат като титуляри, но това е решение на треньорското ръководство. Имаме потенциал, който се надявам да бъде развит в бъдеще. Знаете, че има много “за” и “против” ВАР, но в крайна сметка се гледа видеозапис, има и съдии, които дават указания, това е съвременното решение”.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ