Крушарски заплаши: Утре вадя отбора от терена срещу ЦСКА! Само да…

Локо пд-ЦСКА 29

Последното домакинство на Локо Пловдив срещу ЦСКА породи доста напрежение след края му. Червените победиха с 2:1 на „Лаута“ в плейофите след обрат и голове на Тиаго от дузпа в 80-ата минута и Coy дълбоко в добавеното време – 90+5.

Тогава главният мениджър на армейците Стойчо Стоилов и босът на смърфовете Христо Крушарски влязоха в словесна престрелка в ложата.

„Аз не се разправям, хората се разправят. Аз просто си изразявам емоциите. Моето е чисто емоционално. Към никой не гоня карък“, каза бизнесменът пред „Тема Спорт“.

Относно съдийството тогава на Ивайло Стоянов-Сватбата и това, което очаква сега от Николай Йорданов, Крушарски продължи: „В предишния мач съдията свири точно, както му е името. Реферът винаги има право, но когато започне да вади балтията, аз съм казал, че ще извадя отбора. Ако ще и въобще да не играем повече. Така че няма смисъл да си хабя само нервите, поне да се свири реално. Мисля, че Ники Йорданов ще ръководи съвсем нормално. Нямам претенции към никого, освен към един човек, който ни закла. Името му отговаря на начина, по който свири“, категоричен бе босът на Локо.

За сътрудничеството с Крузейро, което бе анонсирано през седмицата от черно-белите и възможно ли е да се вземат играчи от Бразилия, той каза: „Поканиха ни с треньора да идем там и да обменим опит, идеи, треньори за школите. Сътрудничеството не е отсега. Що се отнася до играчи от там – бразилците с лопата да ги ринеш. Идеята ни е един път сътрудничеството да тръгне, а после резултатите сами ще дойдат“, коментира Крушарски.

Относно подадените оферти за строителните дейности по „Лаута“ бизнесменът бе лаконичен: „Нямам какво да ви кажа за стадиона. От моя страна няма нищо, аз си почвам“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ