ЦСКА се справи с Лудогорец и съдия за 2:2, подпали шампионската черга на Домуса

7 Dni Sport20.09.2020
цска - лудогорец

ЦСКА изигра може би най-силния си мач в ерата „Гриша Ганчев“ и разнебити от бой Лудогорец, но не успя да победи! Все пак армейците показаха, че имат силата да подпалят този сезон шампионската черга на Домуса.

2:2 и най-многото, с което можеха да си тръгнат гостите от Разград, умело пазени от съдията Георги Кабаков. Той се прочу с неотсъдена чиста дузпа за червените, както и свирени една дузина обратни нарушения в полза на шампионите.

Футболистите на Стамен Белчев пък направиха и половин дузина пропуски от чисти позиции, някои от които на два-три метра от голлинията и могат да съжаляват много за тях.

Резултатът откри Лудогорец в 11-ата минута, когато Сантана сам срещу Бусато не сгреши.

След това ЦСКА се развихри, но Соу, Санкаре и Кейта пропиляха. Удар на Йомов пък срещна гредата, а Кабаков не свирна дузпа, извършена от обичайния заподозрян Козмин Моци.

През второто полувреме ЦСКА обърна тотално развоя на мача. Само за 3 минути Кейта и Санкаре отбелязаха попадения, които буквално подпалиха „Армията“.

Гостите бяха стъписани, но вместо Соу да ги довърши окончателно, рикошет ги върна обратно в мача. В 83-ата минута топката се удари в защитник след изтрел на Марин, излъга Бусато и влезе във вратата за 2:2.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ