Локо Пд се завърна в Топ 3 срещу героичен Етър, вдигна глава за мача на истината

7 Dni Sport20.09.2020
димитър_илиев_локомотив_пловдив

Локомотив Пловдив победи Етър в мач, който 4 часа преди началото му въобще не се знаеше дали ще се проведе. Причината – карантината в състава на търновци, където има половин дузина играчи с коронавирус.

Въпреки проблемите домакините се представиха повече от достойно срещу евроучастника и дори могат да съжаляват, че не отмъкнаха поне точка. Етър остава на последно място в Първа лига, като още няма спечелена точка.

Победата с 3:1 пък изкачи Локомотив в Топ 3. Головете за тима на Бруно Акрапович отбелязаха Димитър Илиев през първата част и Алмейда в почивката. В самия край на срещата пък отново се разписа и Георги Минчев. Между тях за търновци точен бе Димитър Боруков, който се разписа във втори пореден мач след гостуването на „Герена“.

В следващия кръг Локомотив посреща на „Лаута“ ЦСКА в двубой, който ще покаже ще имат ли сили този сезон пловддивчани да се настанят по-сериозно в битката за титлата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ