Върба не го интересуват ЦСКА и Левски, важно му е Лудогорец да направи нещо друго

7 Dni Sport11.09.2020
Лудогорец - Мидтиланд, ШЛ, Павел Върба

Треньорът на Лудогорец Павел Върба даде пресконференция преди поредния мач на отбора от Първа лига. Ето какво каза той:

„В последните три мача спечелихме два пъти навън и веднъж у дома. Подобрихме някои неща и се приближаваме до начина, по който искаме да изглеждаме. Разочарова ни обаче това, че не успяхме да преодолеем съперника в Шампионската лига и да продължим напред. Сега целта ни е да влезем в групите на Лига Европа и аз затова съм тук. Не знаем какъв ще бъде жребият, така че още не можем да си правим и планове.

Засега ще се съсредоточим върху вътрешното първенство. Нямаме европейски мачове скоро, но имаме тежки противници и в България. Много е важно да печелим възможно най-много още в началото на първенството.

В началото на трансферния прозорец не бяхме много активни, но в последните няколко седмици привлякохме нови играчи, които много ще ни помогнат. Надявам се възможно най-бързо да се приспособят към клуба и начина ни на игра. Те тренират добре и се надявам да вдигнат класата ни“, заяви Върба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ