Наистина ли Бруно ще направи този ход за гостуването на Лудогорец?

7 Dni Sport09.09.2020
Анте Аралица, Антон Недялков

Георги Минчев ще излезе вместо Анте Аралица в атаката на Локомотив Пловдив за визитата на Лудогорец. Двубоят е в събота от 21:00 часа. Минчев бе привлечен преди старта на сезона, като пристигна от спасилия се от изпадане Царско село. В първите двубои 25-годишният нападател бе резерва. В последната среща – домакинството на Черно море (2:1), той започна като титуляр вместо хърватина и се справи добре със задачите си.

През миналата седмица Георги бе и в единайсеторката, която започна контролата срещу Миньор Перник (3:0). Всичко това подсказва, че Бруно Акрапович ще му гласува доверие и през уикенда срещу Лудогорец. През кампанията Локо вече надви „орлите“, при това в Разград – 1:0 в двубоя за Суперкупата.

Минчев бе на терена във всичките 4 шампионатни срещи на черно-белите, като все още търси първия си гол. През миналата кампания той игра в 25 двубоя от първенството за Царско село като реализира 3 попадения.Н


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ