Със Сисиньо и дедо Гошо – толкова! Само глупаците се давят два пъти накрай Дунава – 0:1 в Уелс

21

България загуби гостуването си на Уелс във втори мач от турнира Лига на нациите – Дивизия „В“, група 4. На стадион „Кардиф Сити“, селекцията на Георги Дерменджиев показа изключително дисциплинирана игра, но в крайна сметка загуби с 0:1. Победното попадение за домакините падна дълбоко в добавеното време – в 94-ата минута.

След равностойно начало на мача, в 25-ата минута българите застрашиха вратата на съперника. Неделев намери по лявото крило Галин Иванов, който стреля по диагонала, но защитник на домакините изчисти в корнер. След изпълнението му, родните национали имаха претенции за дузпа за единоборство между Локиър и Димитров. Главният съдия обаче не посочи бялата точка.

В 33-ата минута над стадиона се изсипа пороен дъжд, но и той не помогна на домакините да вземат преимущество и да застрашат Георгиев.

 

През втората част домакините започнаха по-активно и опитаха да притиснат „трикольорите“. Бейл и компания обаче така и не успяваха да стигнат до чиста голова ситуация.

В 68-ата минута Даниел Джеймс стреля опасно от границата на наказателното поле, но Георгиев се бе пласирал добре и улови.

 

Четвърт час преди края Уелс по чудо не поведе. Брукс получи в наказателното поле и стреля мощно към близкия ъгъл. Топката обаче срещна дясната сглобка на вратата на Георгиев и излезе в аут.

В даденото продължение Бейл стреля от дистанция, но високо над вратата.

За втори пореден мач обаче България допусна гол в продължението. В 94-ата минута, след центриране отляво, Уилямс засече неспасяемо с глава за крайното 1:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ