Борис Гиздаков към играчи и треньори на Ботев Пловдив: Вие сте „организирана престъпна група“

7 Dni Sport29.08.2020
тодор неделев 2

Заплахи за бойкот на мачовете на Ботев (Пд) са отправили футболистите и треньорите на тима, разкри членът на Съвета на директорите на клуба Борис Гиздаков, пише „Тема: Спорт“.

Гиздаков нарече играчи и наставници „организирана престъпна група“.

Във „Фейсбук“ групата „Сдружение ПФК Ботев – група за дискусии и гласуване“ Борис Гиздаков написа следния пост, с който разясни моментното състояние и осветли „войната“ между новата управа и шефове, играчи и треньори:

„Първата среща с лидери на фракции продължи три часа, но премина в коректен тон и след много дебати стана ясно, че няма съществени основания за обвинения срещу Тервел Златев, а професионализмът му бе признат от всички.

Втората среща бе пълна катастрофа, вкараха ни в капан, който познатите ни организатори са готвели доста време.

Главни изпълнители: Асен Караславов, Лилчо Арсов, Иван Бандаловски, Тодор Неделев, Лъчезар Балтанов, Славчо Шоколаров, Ферарио Спасов. Не бих желал в момента да влизам в подробности, но това беше организирана престъпна група срещу легитимния собственик и легитимното ръководство на клуба.

Безпардонно и невъзпитано поведение за една неплатена заплата (от предишното ръководство), претенции за премии, заплахи за бойкот на мачове и др.“, написа Гиздаков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ