Гневният Антони Здравков: Берое ни забиха много звучен шамар

7 Dni Sport28.08.2020
Антони Здравков

Антони Здравков отчете много слабата игра на своя отбор Ботев (Враца), загубил гостуването си на Берое с 0:6. Наставникът отдаде това на главозамайването след добрите мачове на врачани в първите три кръга:

Когато победиш и когато загубиш трябва да се говори правилно. Допуснахме много брак с топката. Загубихме 70-80% от единоборствата. Бяхме доста посредствени в изявите си.

Берое играе огледално на нас. Когато два отбора играят огледално и губиш единоборствата става така. Прекалено ни дойдоха похвалите от досегашните мачове. Когато не се влагаш максимално и губиш единоборства става много тежко.

За мен проблемът е комплексен. Защитата поема цялата тежест и не е само в тях вината. Тези хора бяха сменени, защото трудно изнасяха топката и Берое постоянно тръгваше в атака.

Нямахме полезна дейност нито в атака, нито в защита. Надявам се в прекъсването момчета да осмислят, че славата и радостта са кратки. Всеки ден трябва да се работи.

Имаме облик и начин на игра. При нас проблемът е в организацията на играта и като загубим топката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ