Култов Крушарски се закани на ЦСКА: Ние сме като бик, настървява ни червеното! С това ЦСКА днес си разчовъркахме нервичките!

Локо Пд-ЦСКА1948-04

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи поредния си култов коментар след победата  над ЦСКА 1948 при официалното представяне на отбора за новия сезон. Черно-белите гостува на ЦСКА на старта на сезона, а босът на смърфовете сподели очакванията си за сблъсъка на „Българска армия в типичния си стил. Наскоро той претърпя операция и все още му се налага да се придвижва с патерици.

“Чувствам се добре. Щом съм на терена, всичко е добре. Още е рано да говорим. Това ЦСКА е само дразнител. Идва следващото. Там ще бъде интересно. Сега си разчовъркахме нервичките. Направихме го нарочно, за да може да се настървим. Нали знаете един бик на какво се настървява – от червеното. Този път няма кой с какво да се оправдава откъм селекцията. Този сезон се целим в европейските турнири. Пожелаваме си да сме колкото се може по-нагоре. Отборът е млад, надъхани момчета, ще стане. Бирсент Карагарен винаги е бил част от Локомотив. Винаги съм поддържал връзка с него. Не успях да понеса неговото освобождаване, но тогава се съобразих с треньора. Сега се съобразявам с колектива, а не с треньора”, каза Крушарски.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ