Фенове на Левски сгащиха Тити Папазов: Махай се от клуба, палячо!

7 Dni Sport24.08.2020
тити_папазов3

Фенове на Левски се хванаха за главите, след като в отчета на клуба за месец юли се вижда, че са платени сериозни глоби към КАТ. Известно е, че в последно време тимът се издържа единствено чрез дарения от привържениците и най-малкото е смущаващо, че с тези пари очевидно може да се погасяват и глоби, които сигурно са натрупани от служители на Левски и служебни коли.

Заформи се интересен диалог в социалните мрежи, като в него влезе и Константин Папазов, който в момента се води вторият най-голям акционер в клуба след Наско Сираков. Ето какво написа той към феновете, които продължават да задават неудобни въпроси.

„Ще проверя. Нормално е да бъдете взискателни към всеки разход. Трябва да приемате обаче и чуждото мнение.

Всички коли са на ПФК Левски, ако глобите се платят в двуседмичен срок – има 30% намаление. Нали затова са тези месечни отчети, които се публикуват.

Вероятно към УС на Тонев сте били точно толкова взискателни, колкото и сега. Вероятно сте били против за много разходи и тогава. Днес четете отчета, взирате се в нещо, според вас дълбоко некоректно. Оказва се обаче, че от всеки се удържат направените глоби. Същото важи и за шофьорите на автобуса, макар и служебен. Не може без елементарно чувство за търпимост“, бяха репликите на Тити Папазов Феновете обаче не го пощадиха, като някои го засипаха и с обидни квалификации като „палячо“ и го призоваха да се махне от Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ