Пак скандал в Ботев! Новата власт гони играч на Феро, Неделев иска разговор

7 Dni Sport22.08.2020
тодор неделев 2

След промените в управлението на Ботев има реална опасност стартиралата лятна селекция да остане недовършена. На практика, Ферорио Спасов не може да е сигурен дали изобщо ще може да разчита дори на подписалия договор с клуба Диего Кардосо.

Той вече е в България, но изчаква няколко документа от Бразилия, за да може контрактът му да бъде вписан в БФС и той да бъде картотекиран.

Новите шефове могат да преценят, че не може да плащат договорената заплата на играча и да се откажат от сделката, тъй като за момента не е ясно откъде ще влизат финансови постъпления за покриването на текущи разходи.

Освен това, спортно-техническото ръководство е искало да привлече и още един опитен защитник, но от Сдружението на този етап са били категорични, че няма средства за допълнителни разходи.

Нито един от новите собственици на Ботев след 26 юли не се е появявал пред отбора, за да коментира с играчите ситуацията в клуба. Тодор Неделев и съотборниците му на няколко пъти изразиха надежда, че Георги Самуилов ще размисли и ще остане в клуба.

Любимецът на „бултрасите“ дори посвети победата над Локомотив (Пловдив) на предишния собственик, а бизнесменът от своя страна даде отборна премия за успеха.

Приходите, които се очакват да пристигнат в касата на клуба, са около 2 млн. лева. Това са траншове по трансфера на Кристиян Димитров в Хайдук Сплит и на нападателя Никола Илиев в Интер, както и от договора за ТВ права.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ