Паро подкара ЦСКА, Лудогорец и останалите: Какво да гледам, като чуждо ми е това първенство

Аспарух Никодимов

Легендарният треньор Аспарух Никодимов, който днес става на 75 години, разкри, че му е все по-трудно да гледа първенството на България.

„Може би с малко повече ентусиазъм от Колкото мога, гледам. Ама какво толкова да гледам, то ми е като някое чуждо. По двама българи в отбор. Не ми е много интересно. Дотам я докарахме. За националния отбор на никого не му пука. Никой не иска да развива футболисти, всичко трябва да идва готово. Ама дали става или не става, нали е чуждо“, оплака се Паро пред „24 часа“.

„Нас навремето в ЦСКА ни “пенсионираха” на 28-29 години. Митата Якимов стана голмайстор с 30 гола и се оказа ненужен. Сега всички говорят, че този Камбуров щял да подобри рекорда на Петьо Жеков. Ще го подобри, ама друг път. Петьо игра до 30 години, а той вече е на 40. С колко гола е бил точно, когато е бил на 30? Сигурно със сто под Жеков“, категорична е легендата на ЦСКА.

ЧРД на Аспарух Никодимов! Единственият, осмелил се да каже на Васил Божков: Шефе…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ