Любо Ганев се качи на кораба „Радецки“, пее за ЦСКА на рожден ден на виден фен

7 Dni Sport20.08.2020
любо ганев

ПРезидентът на волейболната централа Любо Ганев посети кораба Радецки за среща с обществени дейци и бизнесмени в Козлодуй. Повод за сбирката стана покана от кмета г-жа Маринела Николова. Двамата обсъдиха възможността за развитие на волейбола в крайдунавския град.

Веднага след края на срещата Ганев отиде на организираната среща на кораба Радецки. Президентът на федерацията отговори на всички въпроси относно спортната обстановка в града.

„Разговорите бяха ползотворни и се радвам, че в Козлодуй има толкова много хора, които имат амбиция да развиват спорта – коментира Ганев. – Без подкрепата на местната власт е твърде трудно да се случи нещо значимо. Г-жа Николова иска Козлодуй да бъде спортен град и тепърва ще обсъждаме какво може да се направи конкретно за волейбола.“

Вечерта Ганев уважи и рождения ден на един от най-видните спортни фенове в града. Бисер Митков е виден привърженик на ЦСКА. Той е основател на фенклубовете ЦСКА Козлодуй в града. Традиционно Митков кани спортни легенди на „червените“ и Ганев с радост прие поканата да уважи празника му.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ