Капитанът на ЦСКА избрал да играе в Белгия, за да е близо до Иван Горанов от Левски

7 Dni Sport18.08.2020
Левски - ЦСКА, Паулиньо, Кристиян Малинов

ЦСКА е на път да продаде Кристиян Малинов в елита на Белгия. Червените вече са постигнали пълна договорка с местен клуб и се очаква до часове българският национал, който не игра при успеха с 2:1 срещу Ботев Пд, да замине за медицински прегледи. Ако там всичко е наред, полузащитникът ще подпише договор.

Малинов ще премине в редиците на отбор, който е влязъл в белгийския елит. Става въпрос за Беершот от град Антверпен или Льовен от едноименния град.

Интересното е, че от ЦСКА в Льовен през лятото на 2013 година преминава десният бек Иван Бандаловски. Той обаче прави това като свободен агент, след като разтрогва по взаимно съгласие.

Името на Малинов се спрягаше за други два белгийски клуба – Стандард Лиеж и Мехелен.

Преди седмица Левски продаде Иван Горанов в Белгия. Той парафира с Шарльороа. Двамата с Малинов са добри приятели. Те са съотборници в националния отбор, а са играли заедно и в Литекс.

В Серкъл Брюж пък играе Димитър Велковски, който премина там пак от Славия. Във втородивизионния белгийски Ломел от началото на 2021 година ще играе Филип Кръстев от Славия.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ