Това вече е срамно! Самуилов готви тежко унижение за бултрасите с назначението на…

Ботев Пд - Георги Самуилов на Коматево

Тервел Златев се завръща в Ботев Пловдив като началник, съобщава Plovdiv24.bg. Така колегите от Пловдив потвърждават новината ни отпреди месец.

Златев поема оперативното ръководство на клуба. Утре той пристига в Пловдив за среща с основния спонсор на клуба Георги Самуилов.

По информация собственикът на компанията „Инса Ойл“ ще остане основният финансов благодетел на „канарчетата“. Водени са разговори и с други големи фирми, да бъдат привлечени като спонсори. До няколко дни се очаква да стане ясно кой с колко ще помага.

След срещата е планирано Тервел Златев да бъде представен лично от Георги Самуилов на администрацията, треньорите и футболистите на базата в „Коматево“.

Това е пореден ужасяващ удар по феновете от страна на Самуилов. Златев е един от най-мразените от тях бивши ръководители на Ботев, почти колкото Димитър Христолов. Софиянецът бе част от шайката разхищавала парите на Цветан Василев, срещу които Ботев не постигна нищо. Появиха се дори съмнения за маса уредени мачове за тото.

Накрая се наложи ултрасите да правят специални групи в социалните групи за изгонването на Златев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ